Per a tots els públics

De què parlem quan diem PER A TOTS ELS PÚBLICS?

Quan sento aquesta expressió quan parlem d’un espectacle, d’una pel·lícula, d’un event en general… de què estem parlant? Quin registre ens està definint? He escoltat moltes artistes definir els seus events artístics d’aquesta manera i sempre, sobre entenc, -sí, des de la meva perspectiva personal- que parlen d’espectacles amables, d’espectacles de rialles, per “passar-s’ho bé”. Amable, que significa de natural plaent, afectuós.

Però PER A TOTS ELS PÚBLICS són moltes d’altres coses. Les notícies són per a tots els públics i no solen ser amables. L’altre dia va ser molt trasbalsador que un nen d’11 anys parlés de l’assassinat d’uns nens per part del seu pare.

PER A TOTS ELS PÚBLICS són els bombardejos indiscriminats a Gaza, que no entenen d’edats. Per a tots els públics és el dolor i la injustícia. No se’n salva ningú.

Així que m’atreveixo a dir que MOST OF ALL, YOU’VE GOT TO HIDE IT FROM THE CHICKS és un espectacle PER A TOTS ELS PÚBLICS, sí; però com les pasteres que creuen el Mediterrani cada dia, com les fronteres de la UE, que també són per a tots els públics…

Tan de bo la infància fos un espai-temps impermeable a les injustícies, tan de bo ho fos la vida sencera.

PD: WELCOME REFUGEES! (Necessari dir-ho)

0 Comments

Leave a Reply

Contacta'm -- Contact me

Per a qualsevol dubte o necessitat, si us plau contacta'm per aquí. Gràcies ;)

Sending

©2024 Powered by wordpress :: Designed by m4no.ly

Log in with your credentials

Forgot your details?