Màtria, amb la vaga feminista!

Des de l’equip de MÀTRIA us volem explicar que:

Fa mesos vam pactar actuar el dia 8 de març al Teatre Escorxador de Lleida. Ens va entusiasmar la idea de portar el nostre projecte al teatre en una data vinculada a la lluita feminista.

Posteriorment es va fer pública la convocatòria de la vaga feminista i vam pensar que no podíem seguir endavant amb la funció. Ho vam parlar internament i ho vam comentar amb el Teatre Escorxador.
Volem agrair la sensibilitat al teatre per acollir la nostra proposta de canvi de data i sumar-se a la vaga.

Celebrem que el Teatre Escorxador ens hagi tractat com a companyes de viatge i no només com un espai contractant. És important com es gestiona la cultura, hem de subvertir les polítiques culturals i replantejar les dinàmiques relacionals. Creiem que la vaga també va d’això.

Us informem que malgrat en la comunicació escrita (que respon a tempos previs a la comvocatòria de vaga) trobareu que la funció és el 8 de març, farem MÀTRIA el divendres 9 de març mantenint el nom de Escorxadijous. Agraïrem si ens ajudeu a fer difusió del canvi de data per xarxes socials.

Dit això, volem fer un acte de transparència, explicar-vos una mica el nostre procés intern i mostrar les pors que ens han aparegut.

El sector cultural és un sector intermitent i precari. Els tempos de contractació són molt avançats i de vegades et deixen molt poc marge de reacció. Si el teatre no s’hagués sumat a la vaga, com a equip ens hauríem trobat amb la situació de dir que no a l’únic bolo que tenim en els propers mesos.

Per sort i per desgràcia, els ingressos de les integrants de l’equip no depenen únicament d’aquesta actuació, però atenent la precarietat del sector, un ingrés menys té un impacte fort en les nostres vides. I per tant, hagués sigut una decisió difícil de gestionar a nivell laboral i emocionalment.

Som conscients que sumar-se a una vaga comporta riscos i pèrdues. Per això pensem que és de vital importància la solidaritat, el treball col·lectiu i enxarxar-nos per ser més fortes. Per fer front a la por. Per saber que no estem soles.

Dit això, el dia 8 de març els homes de l’equip aixecarem el muntatge de MÀTRIA i a les dones ens trobareu als carrers.

Visca la lluita feminista!!

0 Comments

Leave a Reply

Contacta'm -- Contact me

Per a qualsevol dubte o necessitat, si us plau contacta'm per aquí. Gràcies ;)

Sending

©2024 Powered by wordpress :: Designed by m4no.ly

Log in with your credentials

Forgot your details?